Hoe bevallen de deelscooters in Roosendaal? ‘Fijne dingen, maar niet iedereen gaat er goed mee om’

Hoe bevallen de deelscooters in Roosendaal? ‘Fijne dingen, maar niet iedereen gaat er goed mee om’

ROOSENDAAL – Zijn ze nou een vloek of zegen, die gifgroene deelscooters en -fietsen die sinds vorige maand door Roosendaal zoeven? Na de eerste kennismaking klinkt een mix van gejuich en gemopper. ,,Misschien is het vooral een kwestie van wennen.”

Veelzeggend is een bericht dat ene Jan van Dorst op 4 augustus plaatst in de inmiddels roemruchte Facebookgroep ‘Wat Gebeurt Er Allemaal In Roosendaal’, waar ruim 20.000 mensen het wel en wee in de stad becommentariëren: ‘Zijn de Go-scooters alweer weg uit Roosendaal? Al drie uur geen gezeik erover!’

Lees meer bij de bron; www.bndestem.nl

Spread the love
Leave a Comment

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *