Tennisracket waarmee Tim van Rijthoven Medvedev versloeg onder de hamer in Parrotia

Tennisracket waarmee Tim van Rijthoven Medvedev versloeg onder de hamer in Parrotia

ROOSENDAAL – Het racket waarmee de van oorsprong Roosendaalse tennisser Tim van Rijthoven in juni de Rus Daniil Medvedev in de finale van het toernooi in Rosmalen versloeg, wordt woensdag 28 september geveild voor het goede doel.

Op 28 september 2007 is in Roosendaal de English for Kids Foundation (EFKF) opgericht als ‘junior-programma’ van het Anglia-netwerk, dat wereldwijd tienduizenden mensen klaarstoomt voor diploma’s Engels. In de vijftien jaar van het bestaan hebben duizenden kinderen Engelse lessen van EFKF gevolgd. Kansarme jongeren uit achterstandswijken in landen als Brazilië, Mozambique, Zuid- Afrika, Marokko, Ghana, Nepal, Mexico en Oekraïne hebben Engels geleerd en zo hun toekomstkansen enorm vergroot.

Lees meer bij de bron; www.bndestem.nl

Spread the love
Leave a Comment

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *