Zelf een bus besturen tijdens de open dagen bij Arriva

Zelf een bus besturen tijdens de open dagen bij Arriva

September/oktober door heel Brabant in het kader van zoektocht naar nieuwe buschauffeurs

Arriva organiseert de komende weken open dagen voor iedereen die geïnteresseerd is in het beroep van buschauffeur. Iedereen van 18 jaar en ouder kan een proefrit in een bus maken, verspreid over diverse Arriva vestigingen in Brabant. Tijdens de open dagen vertellen ervaren chauffeurs over hun vak en over de opleidingsmogelijkheden bij Arriva.

Met ruim 1100 chauffeurs alleen al in Brabant is Arriva doorlopend op zoek naar nieuwe fulltime en parttime collega’s. En in de huidige uitdagende arbeidsmarkt moeten werkgevers alles uit de kast halen om mensen te werven. Vandaar dat Arriva tijdens de open dagen een aantal bussen en instructeurs beschikbaar stelt om iedereen die dat wil te laten ervaren hoe het voelt om zo’n enorm voertuig te besturen.

Proefrit in een Arriva-bus in oktober
Tijdens de open dagen kunnen bezoekers in gesprek met mogelijke toekomstige Arriva-collega’s. Zij geven uitgebreid informatie over alles rondom het vak. Daarnaast kan tijdens de open dagen, onder begeleiding van een instructeur, een proefrit gemaakt worden in een bus. Want dat is de beste manier om een eerste indruk te krijgen van het buschauffeur-vak. De open dagen vinden plaats op de stallingen van Arriva in de diverse plaatsen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de open dag naar keuze en Arriva neemt vervolgens contact op om een tijdstip af te spreken.

Alleen even een kijkje nemen kan ook
Op de open dagen die op zaterdagen plaatsvinden ben je ook van harte welkom om gewoon even te komen kijken. Je hoeft je dan niet aan te melden. Let wel: Zonder aanmelding kan misschien geen proefrit gemaakt worden. De locaties, datums en tijden van de open dagen zijn te vinden op de website van Arriva (www.arriva.nl/proefrit) en in het schema hieronder.

LocatieDatumTijdstipSamen met
RoosendaalDinsdag 11 okt14:00 – 16:00 uurRandstad
RoosendaalZaterdag 15 okt09:00 – 17:00 uurAllroad
Afbeelding met pijl

Automatisch gegenereerde beschrijving
Spread the love
Leave a Comment

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *