Uitslaande brand in stal van boerderijwoning snel geblust in Roosendaal

Uitslaande brand in stal van boerderijwoning snel geblust in Roosendaal

ROOSENDAAL – In Roosendaal is woensdag rond 18.30 uur een brand uitgebroken in een stal van een boerderijwoning aan de Rietgoorsestraat. Daarbij is niemand gewond geraakt. De brandweer was er snel bij, waardoor de schade kon worden beperkt.

In een stal aan de loods stond volgens een woordvoerder van de veiligheidsregio een camper geparkeerd. Daar woedde kort een uitslaande brand. Met twee blusvoertuigen rukte de brandweer uit naar de boerderij. Het blussen duurde niet lang. De stal en een deel van het dak raakten niettemin beschadigd.

Lees meer bij de bron; www.bndestem.nl

Spread the love
Leave a Comment

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *