zo. sep 24th, 2023

ROOSENDAAL – Agenten hebben op het Heilig Hartplein vier verdachten aangehouden. De mannen werden aangehouden tijdens een drugsactie.

Op 13 oktober hield de politie ook al een actie op en rond het plein. Ook toen waren er meerdere aanhoudingen. Vrijdagmiddag 25 november hield de politie opnieuw een actie. Daarbij werd ook de Ondersteuningsgroep ingezet. In een woning boven een aantal winkels hielden agenten drie mannen aan voor het overtreden van de opiumwet. In het pand werden meerdere zakken met hennep gevonden. Op straat werd ook een verdachte aangehouden. Ook hij wordt er van verdacht de opiumwet te hebben overtreden. De vier verdachten (51-56 jaar en allen afkomstig uit Roosendaal) zijn overgebracht naar het politiebureau. De verdachten zijn in de loop van de avond in vrijheid gesteld.

Sluiten woning
De politie zal een bestuurlijke rapportage opstellen over de aangetroffen drugs in de woning. De burgemeester kan daarop besluiten het pand tijdelijk te sluiten. De drugs zijn in beslag genomen en worden vernietigd. Politie en gemeente zijn in Roosendaal actief bezig drugshandel te verstoren. Heeft u tips? Bel dan met 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Bron: www.politie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *