Jouw afvalinzameldagen veranderen!"/>
zo. sep 24th, 2023

Hoe kom je te weten wanneer welk afval opgehaald wordt?

Behalve voor de gemeenten Bergen op Zoom, Halderberge, Roosendaal en Woensdrecht zal Saver in het nieuwe jaar ook de afvalinzameling voor de gemeenten Rucphen en Zundert gaan verzorgen. Daarvoor hebben we alle inzamelroutes zo efficiënt mogelijk ingedeeld. Het gevolg is echter wel dat voor alle huishoudens in het gebied de dagen waarop het afval ingezameld wordt, zullen wijzigen per 1 januari 2023.

Om niet met een volle container te blijven zitten, hebben we twee tips:

  • Ben je in het bezit van een smartphone, download dan de gratis Afvalwijzerapp in de App Store of op Google Play. De app is herkenbaar aan een wit containertje in een groen vierkantje. Met deze app kun je zelf instellen dat je een seintje krijgt voordat we langskomen. Ook geeft de app aan welke soort afval aan de beurt is. De app bevat daarnaast veel informatie over welk afval in welke container thuishoort en laat zien waar alle verzamelcontainers voor afval zich in jouw buurt bevinden.
  • Heb je liever een jaaroverzicht van inzameldagen, download dan meteen je persoonlijke afvalkalender via deze website. Handig om uit te printen en te bewaren.

Klik HIER voor zowel het downloaden van de app als voor het downloaden van je persoonlijke afvalkalender.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *