wo. sep 27th, 2023

ROOSENDAAL – Vakbonden FNV en CNV hebben hun leden opnieuw opgeroepen om te staken op dinsdag 28 februari en donderdag 2 maart. Jouw bus of trein rijdt hierdoor mogelijk niet of niet op tijd. Wij weten helaas pas kort van tevoren welke ritten uitvallen. Plan je reis daarom kort van tevoren of overweeg alternatief vervoer. De treinen van de NS rijden wel. 

Op maandag 27 februari, woensdag 1 maart en vrijdag 3 maart wordt er volgens de regulier geldende dienstregeling gereden. 

Dit is het begin van een nieuwe reeks stakingen vanuit de vakbonden. Er zijn reeds meer stakingen aangekondigd voor maandag 6 maart, woensdag 8 maart, vrijdag 10 maart, dinsdag 14 maart, woensdag 15 maart, maandag 20 maart, woensdag 22 maart, vrijdag 24 maart, woensdag 29 maart, donderdag 30 maart, maandag 3 april, woensdag 5 april en vrijdag 7 april.

Lees meer bij de bron; www.bravo.info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *