wo. sep 27th, 2023

ROOSENDAAL – Donderdagavond maakte burgemeester Han van Midden, voorafgaand aan de commissievergadering, bekend dat oud-wethouder Kees Verstraten is overleden. De burgemeester vroeg een minuut stilte.

“Onze gemeente is een mooi mens ontvallen”, zei Van Midden. Kees Verstraten begon zijn politieke carrière in 2018 als raadslid voor de VVD. Hij functioneerde ook een aantal jaren als fractievoorzitter. Na de verkiezingen van 2022 nam hij zitting in het college als wethouder. Nog geen jaar geleden, op 19 mei, werd hij samen met zijn collega-wethouders beëdigd. Verstraten begon vol enthousiasme aan zijn eerste termijn als wethouder.

Lees meer bij de bron; www.zuidwestupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *