Bravis bouwt een compact en duurzaam ziekenhuis

<strong>Bravis bouwt een compact en duurzaam ziekenhuis</strong>

ROOSENDAAL – Het nieuwe ziekenhuis dat Bravis gaat bouwen wordt compact, duurzaam en krijgt de vorm van een klaver. Met maximaal vijf bouwlagen en een technieklaag gaat het op in het omringende landschapspark. Dat blijkt uit het schetsontwerp dat maandag 6 maart is gepresenteerd aan omwonenden van De Bulkenaar en overige belangstellenden.

In het schetsontwerp zijn de hoofdvorm en de hoofdindeling van het ziekenhuis bepaald en is gekeken hoe het gebouw in de omgeving past. Sinds september vorig jaar is aan het schetsontwerp gewerkt door een team dat onder andere bestaat uit architectencombinatie Team aan de Schie, landschapsarchitect Bosch Slabbers en installatieadviesbureau Deerns. Ruim honderd Bravis-medewerkers werkten in verschillende sessies nauw samen met het ontwerpteam.

Lees meer bij de bron; www.bravisziekenhuis.nl

Spread the love
Leave a Comment

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *