De toekomst voor Openluchttheater Vrouwenhof ziet er zonnig uit

De toekomst voor Openluchttheater Vrouwenhof ziet er zonnig uit

ROOSENDAAL – Volgens het bestemmingsplan bestaat het Openluchttheater Vrouwenhof niet. Maar dat gaat veranderen. De gemeenteraad heeft in een motie het college opgedragen om het bestemmingsplan versneld te wijzigen. Dat betekent dat er in 2024 weer volop activiteiten kunnen worden georganiseerd. Tegelijkertijd is in een andere motie de opdracht gegeven om te zorgen dat er in 2023 al evenementen mogen plaatsvinden.

De motie voor het bestemmingsplan is een initiatief van VLP-raadslid Martijn Verbeek. “Normaal gesproken duurt zo’n procedure heel lang. Maar wettelijk gezien mag je een aantal stappen in die procedure overslaan. Om te zorgen dat de programmering in 2024 niet in gevaar komt kiezen we liever voor de kortere procedure. Dat levert maanden tijdwinst op”, legt Verbeek uit.

Lees meer bij de bron; www.zuidwestupdate.nl

Spread the love
Leave a Comment

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *