Onderzoek naar gewelddadige beroving

Onderzoek naar gewelddadige beroving

ROOOSENDAAL- Drie jongens zijn dinsdagavond beroofd van twee fietsen en een paar airpods. Een zoekactie met één van de slachtoffers in de politieauto levert jammer genoeg niets op.

Op dinsdag 25 april 2023 om ongeveer 20.25 uur zijn drie jongens beroofd door twee mannen waarvan er één een op een vuurwapen gelijkend voorwerp bij zich had. De drie slachtoffers stonden op de kruising van de Professor Aalbersestraat met de Van Beethovenlaan. Op dat moment werden ze aangesproken door de mannen. Die wilden hun telefoons hebben. De drie slachtoffers weigerden deze af te geven. Eén van de verdachten pakte toen een vuurwapen uit zijn zak en dreigde daarmee. De verdachte pakte toen een paar bluetooth oortjes af van een van de slachtoffers. Eén van de jongens rende weg en de man met het pistool vuurde een schot af. Er werd niemand geraakt. De verdachten pakten de twee fietsen af en fietsten daarmee weg.

Zoektocht

De politie werd gebeld. Eén van de slachtoffers is bij een politie-eenheid ingestapt om naar de verdachten te zoeken. Op verschillende plekken werd gezocht. Helaas leverde dat geen resultaat op. Het gaat om twee mannen van 17 a 18 jaar oud. Beiden hadden een baard en waren gekleed in donkere kleding. De slachtioffers hebben aangifte gedaan en de recherche onderzoekt de zaak.

Getuigen

Om deze brutale daders te vinden hebben we informatoe nodig. Weet u wie deze verdcahten zoudne kunnen zijn of heeft u iets gezien, neem dan contact met ons op

– via de banners onder dit bericht of
– via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/aangifte-of-melding-doen
– via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)
– anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M

Bron: www.politie.nl

Spread the love
Leave a Comment

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *