di. dec 5th, 2023

ROOSENDAAL – Op zaterdag 3 juni wordt het 35 jarig bestaan van de Roosendaalse roeivereniging groots gevierd met een lustrum dag voor alle leden maar ook voor oud leden.

Ben jij ooit lid geweest van de roeivereniging en lijkt het je leuk om herinneringen op te halen met oud ploeggenoten, meld je dan nu aan. We beginnen de lustrum dag met een vlootschouw. Deze start om 14:00 uur. Wij gaan met zoveel mogelijk boten het water op en varen langs het vlot van de Roosendaalse roeivereniging aan de Vlietweg 60 in Roosendaal. Bij het voorbij varen wordt er uitleg gegeven over de soort boten die voorbij komen. Het mooie is dat de oudste boot uit de vloot, een houten roeiboot uit 1890, de vloot zal leiden. Oud leden mogen ook weer in stappen om zo onderdeel te zijn van deze feestelijke dag. Na de vlootschouw gaat het feest verder met een foodtruck festival en een DJ. 

Lees meer bij de bron; www.internetbode.nl

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *