Gemeente Nieuws: Succesvolle open dag in het HUIS van Roosendaal

Gemeente Nieuws: Succesvolle open dag in het HUIS van Roosendaal

ROOSENDAAL – Op zaterdag 17 juni vond het open HUIS plaats in het HUIS van Roosendaal. Inwoners en andere geïnteresseerden konden een kijkje achter de schermen nemen van het nieuwe gemeentehuis: het HUIS van Roosendaal.

Interesse en enthousiasme van de inwoners
De ochtend werd gekenmerkt door een grote opkomst van nieuwsgierige inwoners uit Roosendaal. De enorme interesse bleek wel uit het feit dat alle rondleidingen volledig volgeboekt waren. De vele positieve reacties die we mochten ontvangen, en de betrokkenheid en het enthousiasme van u als inwoner, toonden ons duidelijk hoe trots we mogen zijn op het HUIS en op onze gemeente.

Wethouder Evelien van der Star deelde na afloop de volgende woorden over het open HUIS:

“We hebben het HUIS van Roosendaal opengesteld voor de stad. Het was een enorm succes. We hebben veel complimenten gekregen van onze inwoners, zowel voor het HUIS als voor de collega’s die de rondleidingen gaven. Namens het hele college wil ik iedereen bedanken voor hun bezoek. Het was prachtig om te zien hoe trots iedereen was. Het was een mooie dag!”

 Rondleiding met een grote groep mensen door het HUIS van Roosendaal

Presentaties over duurzaamheid
Tijdens het open HUIS hebben kon men diverse presentaties bekijken over duurzaamheid en circulariteit in het HUIS. Kon u er niet bij zijn? Geen probleem, u kunt de presentaties hier bekijken: 
•    Van Stadskantoor naar HUIS
•    Van Verouderd naar Verduurzaamd

Video van de transformatie
Ook lieten we een video zien die de indrukwekkende transformatie van het HUIS van Roosendaal toont. Heeft u deze gemist of wilt u hem nog eens bekijken? Dan kunt u de video via deze link bekijken.

We willen alle bezoekers bedanken voor hun betrokkenheid en enthousiasme. Samen blijven we werken aan een duurzaam en circulair Roosendaal!

Bron: www.roosendaal.nl

Spread the love
Leave a Comment

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *