Politie zoekt kettingdief

Politie zoekt kettingdief

ROOSENDAAL – De politie is een onderzoek gestart nadat dinsdagmiddag 20 juni een man is beroofd van zijn ketting. Heeft u tips? Laat het ons weten.

Een man spreekt rond 13.25 uur op de Raadhuisstraat het slachtoffer aan en vraagt naar een parkeergarage. De 71-jarige Roosendaler wijst de man de weg en loopt verder richting de Nieuwe Markt. Even later wordt het slachtoffer plots van achteren vastgepakt en ziet hij dat het dezelfde man is die hem eerder aansprak. De verdachte rukt een ketting van zijn hals af en gaat er vandoor.

Signalement
Na de melding heeft de politie nog tevergeefs in de omgeving uitgekeken naar de verdachte. Ook is een Burgernetmelding verspreidt met het signalement van de man. Het gaat om een donkergetinte man met een zwarte baard. Hij droeg een wit t-shirt en een blauwe broek. Bent u getuige geweest van de beroving of heeft u meer informatie over de dader? Bel dan met ons via 0900 8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000). 

Bron: www.politie.nl

Spread the love
Leave a Comment

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *