di. sep 26th, 2023

ROOSENDAAL – Burgemeester Han van Midden gaat niet in hoger beroep tegen de uitspraak van de bestuursrechter. Volgens de rechter had de burgemeester een onrechtmatige straf gegeven aan Café Bij Moeders. Toch is de burgemeester overtuigd van zijn gelijk.

Op 14 oktober 2020 werd er in het Roosendaalse café ‘Bij Moeders’ feest gevierd. Er waren veel meer bezoekers aanwezig dan, volgens de toen geldende coronaregels, was toegestaan. De feestvierders hielden zich tevens niet aan de anderhalve meter afstand. Filmpjes van het feest gingen vrijwel direct viraal op social media kanalen en behaalden zelfs het landelijke nieuws. Het zou ook niet de eerste keer zijn geweest dat de bewuste kroegeigenaar de geldende coronaregels overtrad.  

Lees meer bij de bron; www.internetbode.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *