zo. sep 24th, 2023

ROOSENDAAL – Het aantal inbraken in schuren en garages in Roosendaal is in de eerste helft van 2023 afgenomen. Afgelopen maanden vond er 1 inbraak minder plaats dan in diezelfde periode vorig jaar. In totaal sloegen inbrekers dit jaar 40 keer toe. 

Elektrische fietsen, barbecues en gereedschap: inbrekers slaan vaak hun slag in Brabantse schuren en garages. In de eerste zes maanden van het jaar is er in de provincie al 1100 keer ingebroken in dit soort bijgebouwen. Een toename van zo’n 2 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Vooral in Breda, Eindhoven en Tilburg gaat het vaak mis. Dit blijkt uit onderzoek van Independer op basis van politiedata.

Lees meer bij de bron; www.internetbode.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *