zo. sep 24th, 2023

MOERSTRATEN – Onlangs gaf de gemeente Roosendaal groen licht voor de installatie van twee antennemasten in Moerstraten. Beide masten zijn zo’n veertig meter hoog en ze liggen hemelsbreed enkele honderden meters uit elkaar. En dat vinden de inwoners van Moerstraten een beetje veel van het goede. Volgens hen kunnen verschillende aanbieders aansluiten op één mast. Ook de Roosendaalse Lijst zet hier vraagtekens bij.

Ondanks de vooruitgang op het gebied van technologie heeft Moerstraten nog steeds te maken met beperkte of soms zelfs slechte mobiele netwerkdekking. Daarom dienden verschillende telecommunicatieproviders een aanvraag in voor de plaatsing van antennemasten. De gemeente Roosendaal gaf zowel aan Vodafone als aan KPN toestemming voor de installatie van een mast.

Lees meer bij de bro: www.zuidwestupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *