Man aangehouden na mishandeling vrouw op straat

Man aangehouden na mishandeling vrouw op straat

ROOSENDAAL – Politieagenten hielden in de vroege ochtend van maandag 12 februari 2024 een 27-jarige man (woonplaats onbekend) aan. De man had kort daarvoor op de Burgemeester Freijterslaan een vrouw die hij niet kende mishandeld. Ook heeft hij vermoedelijk een ruit vernield.

De vrouw liet omstreeks 05.15 uur haar honden uit toen ze in de verte glasgerinkel hoorde. Even later kwam ze ter hoogte van de Mesdagstraat een man, die ze niet kent, tegen. De man kwam naar haar toe, schold haar uit en sloeg haar plotseling. Daarna rende hij weg. Helaas was de vrouw daarna nog niet van haar belager verlost. Hij kwam namelijk terug en begon weer op de vrouw in te slaan en te schoppen. Een net passerende politie-eenheid, die had gereageerd op een melding over het glasgerinkel, zag dit gebeuren en greep onmiddellijk in. Het slachtoffer raakte gewond en is ter plaatse door ambulancepersoneel nagekeken en verzorgd. Ze heeft aangifte gedaan. De politie onderzoekt haar zaak.

Lees meer bij de bron: https://www.politie.nl/nieuws/2024/februari/12/08-man-aangehouden-na-mishandeling-vrouw-op-straat.html

Spread the love
Leave a Comment

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *