Werkzaamheden verkeerslichten Boulevard (ter hoogte van Burgerhoutsestraat & Antwerpseweg)

Werkzaamheden verkeerslichten Boulevard (ter hoogte van Burgerhoutsestraat & Antwerpseweg)

Vervangen verkeerslichten Boulevard (ter hoogte van Burgerhoutsestraat & Antwerpseweg)

Hoeflake Infratechniek start op maandag 11 maart met het vervangen van de verkeerslichten aan de Boulevard, ter hoogte van de kruising met de Antwerpseweg en de Burgerhoutsestraat. De werkzaamheden, welke zowel boven- als ondergronds worden uitgevoerd, zullen tot en met donderdag 11 april in beslag nemen. Tijdens de werkzaamheden is de verkeerssituatie tijdelijk gewijzigd, het aantal rijstroken wordt teruggebracht en de voorrangsregeling is van kracht. Er worden verkeersregelaars ingezet om het verkeer in goede banen te leiden. Het omliggende gebied is dan gewoon bereikbaar. De laatste twee weken is er sprake van twee verschillende wegafsluitingen. Op deze pagina vindt u alle informatie terug.

Week 11 en 12 (11 maart t/m 24 maart) 

Let op! Ernstige verkeershinder! Op maandag 11 maart wordt er gestart met het vervangen van de verkeerslichten in de Laan van België, ter hoogte van de kruising met de Antwerpseweg. Het aantal rijstroken wordt teruggebracht en de voorrangsregeling is van kracht. Er worden verkeersregelaars ingezet om het verkeer in goede banen te leiden. Het omliggende gebied is dan gewoon bereikbaar. 

VRI8

Week 13 tot en met 15 (25 maart t/m 11 april) 

Let op! Ernstige verkeershinder! Naast de werkzaamheden bij de Antwerpseweg worden ook de werkzaamheden ter hoogte van de Burgerhoutsestraat in gang gezet. Het aantal rijstroken wordt teruggebracht en de voorrangsregeling is van kracht. Er worden verkeersregelaars ingezet om het verkeer in goede banen te leiden. Het omliggende gebied is dan gewoon bereikbaar. 

VRI8-2

Week 14 (1 t/m 7 april): De Burgerhoutsestraat wordt ten oosten van de Laan van België (richting centrum) afgesloten. Volg de omleiding. 

VRI8- 14

Week 15 (8 tot 11 april) De Burgerhoutsestraat (ter hoogte van Kees Dekkershof) wordt tot de kruising met de Laan van België/ Boulevard afgesloten. Volg de omleiding. 

Lees meer bij de bron: https://www.roosendaal.nl/werkzaamheden-verkeerslichten-boulevard

Spread the love
Leave a Comment

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *