Deadline scenario’s Gastelseweg niet gehaald, burgemeester belooft dat ze alsnog komen

Deadline scenario’s Gastelseweg niet gehaald, burgemeester belooft dat ze alsnog komen

ROOSENDAAL – In december 2023 gaf de Roosendaalse gemeenteraad een opdracht mee aan burgemeester Han van Midden. Het maatregelenplan dat eerder was doorgevoerd voor de problemen rondom de Poolse supermarkt aan de Gastelseweg was niet genoeg. Nog voor zijn vertrek in mei moest hij met aanvullende voorstellen komen. Afgesproken werd dat deze er voor 1 april zouden zijn. Tot grote teleurstelling van het buurtcomité werd dit niet gehaald. Inmiddels heeft Van Midden beloofd dat er alsnog wat komt.

Uit mailwisseling van bewoners met een aantal raadsleden bleek tijdens het paasweekend dat ze behoorlijk baalden van het feit dat er geen concrete voorstellen werden bekendgemaakt voor de afgesproken datum. Andy Knobel, woordvoerder van het comité beschreef dat het voelde als de zoveelste keer het spreekwoordelijke deksel op de neus. Twee weken geleden al waren enkele raadsleden aangeschreven met de vraag of er inmiddels iets bekend was. Daar kwam geen enkele reactie op.

Lees meer bij de bron: https://www.zuidwestupdate.nl/nieuws/deadline-scenarios-gastelseweg-niet-gehaald-burgemeester-belooft-dat-ze-alsnog-komen

Spread the love
Leave a Comment

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *