Gemeente Nieuws: Informatiebijeenkomst opvanglocatie vluchtelingenInformatieavond over vluchtelingenopvang verplaatst naar Wouw

Gemeente Nieuws: Informatiebijeenkomst opvanglocatie vluchtelingenInformatieavond over vluchtelingenopvang verplaatst naar Wouw

Op dinsdag 7 mei a.s. is er een informatiebijeenkomst voor inwoners om de voorgenomen plannen van het COA voor het realiseren van een vluchtelingenopvang in het buitengebied van Heerle toe te lichten. De informatiebijeenkomst wordt gehouden in De Geerhoek in Wouw.

Drie sessies

De informatieavond houden we op dinsdag 7 mei a.s. in de Geerhoek, Kloosterstraat 21 in Wouw. U kunt kiezen tussen de volgende tijdstippen:
•    18.00 – 19.15 uur
•    19.30 – 20.45 uur 
•    21.00 –22.15 uur

Aanmelden

We vragen u om u, voor 6 mei, aan te melden via onderstaande aanmeldknop. Dit doen wij om de organisatie zo goed mogelijk te laten verlopen én omdat er verschillende tijdstippen zijn. Per sessie kunnen we maximaal 200 personen toelaten.
Wanneer u zich niet heeft aangemeld, kunnen we u niet toelaten. 

Vragen

Als u vragen heeft of verdere informatie wenst, aarzel dan niet om contact op te nemen via vluchtelingenopvang@roosendaal.nl.

Aanmeldformulier informatiebijeenkomst opvanglocatie vluchtelingen

Lukt het aanmelden niet via het formulier? Neem dan contact met ons op via (0165) 579111.

Spread the love
Leave a Comment

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *